Menu

ЗА НАС

ЗА НАС

_____

____

Треф М&Т е производител на брановидна картонска амбалажа со седиште во Кочани, Македонија. Со нашето искуство кое започна од 1992 година, нашиот тим го проектира и спроведува идеалното решение за вашите индивидуални потреби.

Треф нуди целосна услуга за пакување на вашиот производ почнувајќи од: дизајн, принт, производство и испорака.

Едноставно, нашата амбалажа совршено се вклопува со вашиот производ, обезбедувајќи сигурно и безбедно пристигнување на последната точка на патувањето а воедно изгледа извонредно.

ТРАНСПОРТНА

АМБАЛАЖА

НАШИ

ПРОИЗВОДИ

НАШИ

ПРОИЗВОДИ


Со текот на повеќе годишното искуство, создадовме широк спектар на амбалажни решенија од основно картонско пакување до најсложени и уникатни дисплеј кутии.

  • Транспортна амбалажа
  • Пакување за пица
  • Гајба за овошје и зеленчук
  • Дисплеј пакување
  • Пакување за чевли
ПАКУВАЊЕ ЗА

ПИЦА

ДИСПЛЕЈ

ПАКУВАЊЕ

ГАЈБА

ЗА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК

ПАКУВАЊЕ ЗА

ЧЕВЛИ

ДИЗАЈН

УСЛУГИ
____________________________________________

WE HAVE THE FULL PACK
FOR YOUR PACK


Дизајнерските услуги ги креира и извршува нашиот дизајнерски тим кој ќе обезбеди максимално издвојување на вашиот производ од конкуренцијата. Главна цел е да понудиме и реализираме целосна услуга од почеток до крај и да го создадеме дизајнот кој ќе го претстави вашиот производ во најдобро светло.

Нашиот дизајн ќе направи вашиот производ да се издигне.
Да падне од полица.
Во количката на потрошувачот.
GO

GREEN

GO

GREEN

Треф става силен акцент на зачувување на животната средина. Ова го рефлектира високиот приоритет на рециклирање на целата отпадна хартија и табли во нашата компанија.

Ние цврсто веруваме дека поголемата имплементација на одржливите решенија и употребата на обновливи материјали ќе допринесат за виталното и еколошкото значење на оваа и идните генерации.

________

КОНТАКТ

КОНТАКТ

__

АДРЕСА:
Крижевска 13/5, 2300
Кочани, Македонија

Телефон: +389 (0)33/297 557
Мобилен: +389 (0)70/213 986
Факс: +389 (0)33/270 110
Email: tref_mt@yahoo.com